Jump to content
Iguessnot

[FIXED] Tag Issues

Recommended Posts

I don't see a forum for bug reports, so I'll post here. The Outlander forum no longer designates which episode thread is for no book talk vs. the book talk thread. 

Share this post


Link to post

I just noticed this too. In my Roswell, New Mexico forum only one tag shows up, even though if you go into the edit option, the other is there.  (Spoilers/Book Talk) 

Share this post


Link to post

There are two shows that air in Canada before they air in the USA (Grey's Anatomy and Schitt's Creek). I use the "unaired in USA" tag when I create the episode threads for these shows, but the tag is not showing up. I clicked the edit box to make sure that I had added the tag and I can see it when I try to edit the thread, but there is nothing visible when I view the saved thread or when I'm in the show's forum.

Share this post


Link to post
On 2/9/2019 at 12:06 PM, paulvdb said:

Second, going into a forum and clicking on a tag just gets me back to the same page where I started. Tried it with the spoilers tag in the Game of Thrones forum.

Further investigation of this makes me believe that the issue may be related to the fact that the GoT forum has subforums. Tag searching works for me in forums that don't have subforums. I tested a few and they all worked. Also tested a few forums with subforums and tag searching didn't work in any of those.

Edited to add: tag searching in forums with subforums will give a quick glance of the search results but then immediately takes me back to the list of all topics in the forum.

  • Useful 1

Share this post


Link to post

Some of the new episode threads I have created show the blue episode tag (which I did not add). Is this a bug or is one of the mods adding this tag to some (but not all) new episode threads? I’m happy to include the new tag if that’s what we’re doing moving forward but because it’s been inconsistent, I wasn’t sure if it was a bug due to the existing tagging issues. 

Share this post


Link to post
14 hours ago, ElectricBoogaloo said:

Some of the new episode threads I have created show the blue episode tag (which I did not add). Is this a bug or is one of the mods adding this tag to some (but not all) new episode threads? I’m happy to include the new tag if that’s what we’re doing moving forward but because it’s been inconsistent, I wasn’t sure if it was a bug due to the existing tagging issues. 

Yes, all episode topics should have the episode tag applied, if there are new episodes w/o the tag, that is an oversight and should either be reported or a PM sent to the forum mod(s) if known.

Tag issues are resolved.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×