Jump to content

How to use a cover photo

Hi, 

is the cover photo supposed to fill the big rectangle behind your avatar?

if so I can’t get the picture to appear. I can upload one, it appears in a small box bottom left, but when you click use, nothing appears, any ideas

many thanks

0

Share Post


Link to post

I think you found a bug. I get the same thing though it is working on the "Hovercard" when you rollover your name in a topic or post so I suspect it's a small style issue with the source. I'll make a post-it to check this after the next update (we are a little behind the current release).

0

Share Post


Link to post

Thanks for the response, but I won’t pretend to have understood what you said Lol, 

So are you saying I’ve just got to wait,  And there’s no point in trying again? How will I know when it is Ok to try?

many thanks for the help.

0

Share Post


Link to post

Did I press something by mistake? I don’t know what the ‘hidden’ symbol means

0

Share Post


Link to post

Dave will check if the issue is fixed with the next software update of the board. He'll report back in here when that has happened; which will likely be longer than soonish.

Posts in the Questions, Bugs etc area require moderator approval so will always appear as hidden to the user initially.

0

Share Post


Link to post

Aahhh! Ok got the ‘hidden’ thing,

longer than soonish! What a fantastic description 😂 I’ll be using that myself in the future, it covers  so many eventualities 😆

1

Share Post


Link to post

If you are on desktop, you can mouse over your name on your post and a hover card will appear. The cover photo does work there ATM. 

0

Share Post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now